Miljö återspeglar seriositet och engagemang. Inte nog med det, det ökar även medarbetarnas trivsel vilket leder till en ökad arbetsmoral på företaget. För dig som beslutsfattare kan det handla om att få behålla eller bli av med en god medarbetare eller kund.

VISNINGSSTÄDNING

Det första intrycket kan vara avgörande. Visningsstädning nyttjas av både företag och privatpersoner i samband med en försäljning av bostaden, men även inför event, möten och liknande. Vi skapar en inbjudande atmosfär som ökar dina chanser till en lyckad affär. Här lägger vi fokus på det iögonfallande.

TRAPPSTÄDNING

Håll trapphusen rena och fina, både för er själva och era kunder. Det är inte bara för det estetiska utan även för er och andras säkerhet. Trapphuset är oftast det första man möts av och skall inge en känsla av välkomnande. Ett dåligt skött trapphus kan få intressenter att börja spekulera kring hur servicen sköts i övrigt.

LOKAL & KONTORSSTÄDNING

Som företagare eller anställd så är effektivitet och trivsel lönsamhet. Lämna därför över ansvaret på oss. Vi håller rent och snyggt i era lokaler så att ni kan lägga er fokus och energi på det ni är bäst på.  Här finns stora möjligheter att skräddarsy städningen efter eget smak och tycke.

Tänk inte!
Börja visa vad företaget står för.