Här under tjänster kan ni läsa lite mer om vad som gäller och ingår i val av tjänst samt dess skillnader. Alla tjänster som vi tillhandahåller går att välja enligt en fast prisplan och en skräddarsydd prisplan. Timpriset mellan dessa två är dock densamma, men man har möjlighet att välja färre timmar eller variation i städningen vilket kan påverka prisbilden.


Fördelar med att välja oss jämfört med andra aktörer?

 

  • Vi har inga dolda avgifter, det är ett pris som gäller.
  • Vi använder våra egna redskap och produkter. Rengöringsmedel och annat ingår givetvis i priset.
  • Vi är tillgängliga alla årets dagar samt utanför ordinarie kontorstider. Man kan när som helst kontakta oss vid frågor eller synpunkter.
  • Vi har garanti på våra flyttstädningar. Skulle bostaden inte godkännas av någon anledning så löser vi givetvis detta kostnadsfritt.
  • Vi har flexibilitet i tider och städning.
  • Vi har inga bindningstider, ni kan pausa eller avsluta städningen när ni vill.
  • Ni har möjlighet att skräddarsy er egna städning efter tycke och smak.
  • Våra pensionärer får 10% på alla städval.
  • Väljer du och din granne* att nyttja hemstädning hos oss, så får ni båda 10%.

Ingen bindningstid
Med oss som städbolag får ni mycket för pengarna. Som privatperson så binder ni er inte till några kontrakt och ni kan lägga upp er städning precis som ni vill. Vi låter resultatet tala, det tycker vi är kvalitet. Ni kan själva variera tidsintervallerna i städningen, ni kan pausa eller avbryta städningen och återta städningen när ni känner för det. På så sätt kan ni också påverka prisbilden efter plånboken. Alla skall ha möjlighet att kunna avlasta bördan och få lite mer tid till annat. Att anlita ett städföretag skall inte vara en klassfråga, utan en möjlighet för alla.

 

Hemstädning

Hemstädning

Hemstädning kan väljas i intervallerna 1 eller flera gånger per vecka, varannan vecka alternativt en gång per månad. Många gånger lönar det sig att välja tätare intervaller, då regelbunden städning leder till färre timmar. Samtidigt hålls bostaden kontinuerligt fräsch.

Storstädning

Storstädning

Är det dags för ett ansiktslyft av bostaden? En storstädning bör genomföras 1-2 gånger om året för att bibehålla en så fräsch bostad som möjligt. Något som är tidskrävande och som oftast väljs bort. En storstädning är nödvändig för att upprätthålla en god miljö och standard.

Flyttstädning ”All inclusive”

Flyttstädning

Vi gör rent bostaden inför flytten, och självklart ingår allt i priset. Ni behöver inte betala extra för exempelvis balkong eller fönster. Vi tycker att en flyttstädning självklart skall inkludera allt. En förutsättning som vi har är att man skall kunna göra rent fönsterna inifrån.

Visningsstädning

Visningsstädning

Det första intrycket kan vara avgörande. Visningsstädning nyttjas av både företag och privatpersoner i samband med en försäljning av bostaden. Vi skapar en inbjudande atmosfär som ökar era chanser till en lyckad affär. Här läggs fokus på det iögonfallande.

Vi låter resultatet tala

Unna dig en riktig städning, anlita Städ PLUS HELSINGBORG