Miljön är många gånger företagets ansikte utåt. Det återspeglar seriositet och engagemang. Inte nog med det, det ökar även medarbetarnas trivsel vilket leder till en ökad arbetsmoral på företaget. För dig som chef, kan det handla om att få behålla eller bli av med en god medarbetare eller kund.

Visningsstädning

Det första intrycket kan vara avgörande. Visningsstädning nyttjas av både företag och privatpersoner i samband med en försäljning av bostaden. Vi skapar en inbjudande atmosfär som ökar dina chanser till en lyckad affär. Här läggs fokus på det iögonfallande.

Trappstädning

Håll trapphusen rena och fina, både för er själva och era kunder. Det är inte bara för det estetiska utan även för er och andras säkerhet. Trapphuset är oftast det första man möts av och skall inge en känsla av välkomnande. Ett dåligt skött trapphus kan få intressenter att börja spekulera kring hur servicen sköts i övrigt.

Lokal eller Kontorsstädning

Som företagare eller anställd så är effektivitet och trivsel lönsamhet. Lämna därför över ansvaret på oss. Vi håller rent och snyggt i era lokaler så att ni kan lägga er fokus och energi på det ni är bäst på.  Här finns stora möjligheter att skräddarsy städningen efter eget smak och tycke.

Varför skall man välja oss framför andra aktörer eller städbolag?

Vi startade vårt företag då vi ville skapa något unikt. Vi ville att våra kunder skulle få den service och kvalitet som dem betalar för.
Kvalitet är inte enbart ett väl utfört arbete, utan genom att vara lyhörd och tillmötesgående gällande kundens önskemål så skapas kvalitet.
Man måste kunna vara flexibel och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar alla.

 

  • Vi är tillgängliga alla årets dagar och utanför ordinarie kontorstider. Skulle det uppstå något akut, så finns vi där.
  • Vi har inga dolda avgifter.
  • Vi är utbildade enligt Servicebranschens yrkesnämnd och har som mål att hela tiden utvecklas.
  • Vi är nåbara både via telefon, sms samt mejl.